Снимка БулфотоЩе изпратим годината с разкъсана облачност, с намалена видимост в низините

...
Снимка БулфотоЩе изпратим годината с разкъсана облачност, с намалена видимост в низините
Коментари Харесай

Метеоролозите с изключителни новини за Нова година! Ето как ще посрещнем 2018-а

Снимка Булфото

Ще изпратим годината с разкъсана облачност, с намалена видимост в низините и слънце в планините, съобщи синоптикът Симеон Матев.
 
Днес температурите още веднъж ще са разнородни. В местата с трайни мъгли термометърът ще демонстрира 3-4 градуса, а в слънчевите региони до 15-16 градуса. В четвъртък видимостта ще се усъвършенства, само че ще се заоблачава. В Южна България ще превали дъжд, написа Дарик.

 
В петък ще стартира намаляване на температурите, сподели още метеорологът. В източната част на страната ще е дъждовно, а по здрач и в нощта против събота по високите западни полета и тук-там в Северна България дъждът ще премине в сняг. В събота обаче от запад на изток преваляванията бързо ще стопират. Максималните температури ще са от 2 до 7 градуса.
 
Новата година ще посрещнем с температури в среднощ в по-голямата част от страната сред 0 и 5 градуса, а във високите западни полета - до минус 3 градуса, обобщава  " 24 часа ".
 
През деня над по-голямата част от страната ще бъде слънчево, само че още веднъж на места в низините ще има мъгла, която ще задържа температурите 3-4 градуса над нулата. В останалата част от страната ще бъде топло за сезона с дневни температури до 13-14 градуса.

Подобно ще бъде времето и на 2 януари, а на 3 януари се чакат валежи от дъжд.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР